Veilig reserveren

Veilig reserveren

Op vakantie gaan is leuk en vaak ook een uitstapje waar je voor gespaard hebt. Dan wil je natuurlijk dat je deze in een veilige betaalomgeving kunt betalen. Het boekingsproces wat wij op de website van HotelSpecials hebben is beveiligd. Hoe is deze beveiligd? Je kunt dit herken aan het SSL certificaat. Dit certificaat herken je aan het groene slotje.

Hoe kun je jouw vakantie betalen?

Via MisterCash betaal je in een vertrouwde internet betaalomgeving en maak je gebruik van de specifieke beveiligingsmethodes van je eigen bank.


Met een kredietkaartbetaling (VISA, MasterCard en American Express). Betalingen via kredietkaart worden beveiligd met SSL (Secure Sockets Layer). Jouw transactiegegevens worden op deze manier versleuteld en dus veilig over het internet verstuurd. Je herkent een veilige SSL-verbinding aan het slot-icoontje in de onderste statusbalk van jouw browser. De verzonden betalingsgegevens blijven voor HotelSpecials.be onbekend, jouw privacy blijft dus gegarandeerd.


Via Sofort Banking; dit is een online overschrijvingsmethode op basis van internetbankieren. Je hoeft je niet te registreren, maar kan direct een overschrijving maken. Je wordt automatisch naar de beveiligde omgeving geleid en kunt daar jouw bank selecteren. De overschrijvingsgegevens worden automatisch overgenomen.

Wanneer moet je jouw overnachting betalen?

Goed om te weten: de meeste hotels die bij HotelSpecials op de website staan, hoef je pas te betalen bij aankomst in het hotel. Wil je meer weten over betalen? Lees hier onze veelgestelde vragen over betalen.