Veilig reserveren

Veilig reserveren

Op vakantie gaan is leuk en vaak ook een uitstapje waar je voor gespaard hebt. Dan wil je natuurlijk dat je deze in een veilige betaalomgeving kunt betalen. Het boekingsproces wat wij op de website van HotelSpecials hebben is beveiligd. Hoe is deze beveiligd? Je kunt dit herken aan het SSL certificaat. Dit certificaat herken je aan het groene slotje.

Hoe kun je jouw vakantie betalen?

  • Via MisterCash, betaal je in een vertrouwde internet betaalomgeving en maak je gebruik van de specifieke beveiligingsmethodes van je eigen bank.
  • Met een kredietkaartbetaling (VISA, MasterCard en American Express), MisterCash, Sofort Banking en PayPal. Betalingen via kredietkaart worden beveiligd met SSL (Secure Sockets Layer). Jouw transactiegegevens worden op deze manier versleuteld en dus veilig over het internet verstuurd. Je herkent een veilige SSL-verbinding aan het slot-icoontje in de onderste statusbalk van jouw browser. De verzonden betalingsgegevens blijven voor HotelSpecials.be onbekend, jouw privacy blijft dus gegarandeerd.
  • Via Sofort, dit is een online overschrijvingsmethode op basis van internetbankieren. Je hoeft je niet te registreren maar kan direct een overschrijving maken. Je wordt automatisch naar de beveiligde omgeving geleid en kunt daar jouw bank selecteren. De overschrijvingsgegevens worden automatisch overgenomen.
  • Met PayPal kun je gemakkelijk geld overmaken op de manier die je wilt. Vanuit één plek kun je namelijk betalen met je bankrekening, kredietkaart of PayPal-saldo. Je hebt alleen je e-mailadres en wachtwoord nodig. Alle overschrijvingen worden versleuteld verzonden en je financiële gegevens zijn veilig opgeslagen zodat je deze nooit met anderen hoeft te delen. Je transacties en gegevens worden 24 uur per dag, 7 dagen per week tegen fraude beschermd. 

Wanneer moet je jouw overnachting betalen?