Over HotelSpecials.be

Leer ons kennen

HotelSpecials is al meer dan 20 jaar dé hotelspecialist voor korte vakanties in Europa. Op onze gebruiksvriendelijke website vind je unieke Specials en leuke aanbiedingen van hotels in maar liefst 9 landen. Zo ga je bijvoorbeeld een heerlijk weekendje weg in eigen land of trek je eropuit naar Nederland, Duitsland of Frankrijk. Er zit altijd iets tussen wat bij jouw wensen past.

Wij hebben het onze missie gemaakt om jouw het perfecte verblijf aan te bieden zodat je zorgeloos kunt genieten van een fijne vakantie. Want bij HotelSpecials bieden wij jou een veilige website om een hotel te zoeken en te boeken.

Het verhaal achter HotelSpecials

"Ik herinner het mij nog als de dag van gister: het moment dat we voor het eerst 1.000 boekingen per dag maakten. Alsof we de finale van de Champions League hadden gewonnen. De hele dag heerste er een spanning op kantoor. Het zou toch wat zijn als het ons écht lukt om die mijlpaal te behalen. Tot ’s avonds laat hebben we als team contact met elkaar gehad via onze Service Desk. En toen het moment daar was, barstte het feest los! Het was een mijlpaal waar mijn ondernemershart tot op de dag van vandaag nog steeds sneller van gaat kloppen. Het is één van mijn meest trotse momenten als CEO van BookerZzz.

Laat ik bij het begin beginnen. Het begon allemaal toen ik Nick ontmoette tijdens mijn studententijd..."

Wil je het hele HotelSpecials verhaal van Remco lezen? Klik dan hier.

Het plezier van vakantie begint bij het boeken

Op vakantie gaan is het leukste wat er is. Lekker even weg van het alledaagse leven om leuke dingen te doen. En het leuke aan op vakantie gaan, is de voorpret. Uiteraard op een veilige website waar je ook leuke tips krijgt. Daarom vind je bij HotelSpecials niet alleen het perfecte hotel voor je volgende uitje, maar ook unieke Specials die perfect aansluiten bij jullie vakantieplannen.

Zo heb je de 2+1 Specials waar je profiteert van 1 gratis nacht. Maar ga je voor de Wellness Special als je wilt relaxen want wellness is inbegrepen. Voor jullie die gek zijn op dineren, kies je de Diner Specials waar een 3-gangen diner inclusief is. Zo is er voor ieders wens een unieke Specials die je boekt voor een heerlijk weekendje weg.

Uitstekende boekingsservice

Een hotel boeken is leuk en vaak ook een uitstapje waar je voor gespaard hebt. Dan wil je natuurlijk dat je deze in een veilige betaalomgeving kunt betalen. Het boekingsproces wat wij op de website van HotelSpecials hebben is beveiligd. Daarnaast zijn wij gecertificeerd door BeCommerce en worden we elk jaar als bedrijf nagelopen op een veilig boekingsomgeving.

Onze missie

Wij willen tevreden klanten die precies weten wat ze kunnen verwachten. Als je naar een hotel gaat dan wil je dat het goed is en wij willen dat vertrouwen geven. Door middel van een gebruiksvriendelijke website kun je gemakkelijk en veilig je hotel zoeken en uiteindelijk boeken. Wij streven ernaar onze Specials aan te passen op de behoeften van de klant. We begrijpen dat een hotelovernachting de leukste tijd van het jaar is.

Wij bieden jou?

Jij wilt genieten van een leuk uitstapje of weekendje weg, even tijd voor elkaar zonder dat je op de klok hoeft te kijken. Onbezorgd samen nieuwe bestemmingen ontdekken. Op citytrip, een romantisch weekendje weg of een ontspannen wellness weekend. Wij zetten op onze website onze ervaring in om te zorgen dat jij tijdens jouw uitstapje of weekendje weg nooit meer naar huis wil.

• Meer dan 20 jaar ervaring

HotelSpecials is een begrip in de hotelbranche. Doordat we al meer dan 20 jaar samenwerken met de hotels die zich bij ons aanmelden, is onze website optimaal ingericht. De hotels melden zich aan, presenteren zich op onze website en zo bieden wij jou de beste hotels voor jullie weekend weg. Ideaal toch? 

• Unieke Specials met leuke extra's

Om jouw verblijf nog leuker te maken hebben wij Specials samengesteld, altijd met een lekker ontbijt, een goede korting of een waardevolle extra die jouw verblijf compleet maakt. Ben je toe aan ontspanning en rust? Dan kies je voor de Wellness Special waarbij de toegang tot de wellness inclusief is. Meer zin in een romantisch weekendje weg? Dan is onze Romantic Escape Special echt iets voor jou. Jij en je lief krijgen namelijk tijdens jullie verblijf een romantische verrassing op de kamer, slapen een uur langer dankzij de late check-out én als klap op de vuurpijl proosten jullie op de liefde met een flesje bubbels. Krijg jij al zin om weg te gaan?

• Veilig en gemakkelijk boeken

Een hotelovernachting is iets om naar uit te kijken. Je bent even weg van thuis en dit moet gewoon goed zijn. En als je jouw weekendje weg dan gaat plannen, wil je natuurlijk weten bij wie je boekt, hoe veilig het is en onder welke voorwaarden. HotelSpecials respecteert en beschermt daarom ook de privacy van jou als gebruiker op onze site. Alle gegevens worden vertrouwelijk behandeld en jouw hotel boeken doe je in een veilige betaalomgeving. We investeren graag in het gemak op onze website want een hotel boeken moet leuk zijn.