Hotel aanmelden

Duizenden potentiële bezoekers

HotelSpecials is onderdeel van Hotel Booker B.V., dé specialist met 15 jaar ervaring in de hotelbranche. Samen met de andere internationale labels van HotelSpecials zijn wij een van de grootste specialisten op het gebied van hotelovernachtingen in Europa.

Direct aanmelden

Leer ons kennen

Bekijk hier de partner presentatie om te zien wat wij uw bedrijf te bieden hebben.

Wat doen wij?

Jouw bezoekers zijn onze bezoekers. Als partner is onze ambitie om te begrijpen wat je wensen en behoeften zijn zodat we deze kunnen ondersteunen. Of je nu de boekingen wilt verhogen in het laagseizoen of een nieuw klantsegment wilt aanboren, samen werken we er aan om dit te realiseren.

Wat doe jij?

Je bent altijd zelf in beheer over je hotel op onze website. En dat is super handig want dit betekent dat je gemakkelijk zelf de presentatie van je hotel kunt aanpassen. Dit betekent ook dat je zelf de beschikbaarheid kunt aanpassen wanneer je maar wilt.

Waarom zijn wij speciaal?

Door deel te nemen aan onze Specials en campagnes, kun je jouw kansen op een hogere ranking op onze websites vergroten. Maar dat is niet alles, want wij zorgen voor het aantrekken van de juiste klantsegmenten zodat je meer omzet kunt behalen.

Marketing & Communicatie

Onze online marketing experts zorgen voor relevant verkeer en online zichtbaarheid. Daarnaast controleert ons internationale team van content specialisten de aangeleverde content om zo de bezoeker van onze website te inspireren voor een verblijf in jouw accommodatie.

Innovatie & Data Analyse

We zijn ondernemers en streven naar de best mogelijke beleving voor onze klanten. Het monitoren en optimaliseren van de klantbeleving staat centraal bij ons team van UX designers. Maar dat is niet alles, ons IT team gebruikt de nieuwste en meest innovatieve technologieën en onze uitmuntende service desk is het eerste contact moment voor onze klant, zowel voor, tijdens en na de boeking.

Geen verborgen kosten

Onze samenwerking is gebaseerd op het "no cure, no pay" principe. Met andere woorden, wordt je accommodatie niet geboekt, dan betaal je ook niets.

Wat als ik mij heb aangemeld?

Dan kunnen wij aan de slag om alle gegevens te controleren. Vervolgens neemt een van onze accountmanagers contact met je op om ons Extranet toe te lichten. Uiteraard ontvangt je ook een inlog van het Extranet om zelf aan de slag te gaan. 

Hoe kan ik mij aanmelden?

We zijn blij dat je geïnteresseerd bent in een samenwerking met HotelSpecials. Wij zijn vastbesloten om onze samenwerking zo succesvol mogelijk te maken en een langdurige relatie met je op te bouwen. Om dit te kunnen doen, is het belangrijk dat we benadrukken wat je van ons kunt verwachten en wat wij van jou verwachten.

We zijn een ondernemend bedrijf, dus we blijven onszelf steeds uitdagen om doorlopend voor verbetering te zorgen. Het is onze ambitie om jou en je accommodatie zo goed mogelijk te leren kennen. Als partners willen we blije klanten die hun verblijf probleemloos hebben geboekt en precies krijgen wat ze verwachten. Dit is een ambitieuze missie, die we niet zonder je kunnen realiseren.

Jouw bezoekers zijn onze bezoekers. Als partner is onze ambitie om te begrijpen wat je wensen en behoeften zijn zodat we deze kunnen ondersteunen. Of je nu de boekingen wilt verhogen in het laagseizoen of een nieuw klantsegment wilt aanboren, het kan allemaal. Wanneer jij jouw hotel hebt aangemeld kunnen we aan de slag. 

Een sterke relatie opbouwen

Ben je geïnteresseerd? We bellen je graag op voor een persoonlijk gesprek. Vul dit formulier in en wij nemen contact met je op.