Hotel aanmelden

Duizenden potentiële bezoekers

HotelSpecials is onderdeel van Hotel Booker B.V., dé specialist met 15 jaar ervaring in de hotelbranche. Samen met de andere internationale labels van HotelSpecials en ons zusterbedrijf BungalowSpecials, zijn wij een van de grootste specialisten op het gebied van hotels en bijzondere overnachtingen in Europa.

Direct aanmelden

Leer ons kennen

Bekijk hier de partner presentatie om te zien wat wij uw bedrijf te bieden hebben.

Wat doen wij?

Uw bezoeker is onze bezoekers. Als partner is onze ambitie om te begrijpen wat uw wensen en behoeften zijn zodat we deze kunnen ondersteunen. Of u nu de boekingen wilt verhogen in het laagseizoen of een nieuw klantsegment wilt aanboren, samen werken we er aan om dit te realiseren.

Wat doet u?

U bent altijd zelf in beheer over uw hotel op onze website. En dat is super handig want dit betekent dat u gemakkelijk zelf de presentatie van uw hotel kunt aanpassen. Maar het betekent ook dat u zelf de beschikbaarheid kunt aanpassen wanneer u maar wilt.

Waarom zijn wij speciaal?

Door deel te nemen aan onze Specials en campagnes, kunt u uw kansen op een hogere ranking op onze websites vergroten. Maar dat is niet alles want het aantrekken van de juiste klantsegmenten die passen bij uw accommodatie en producten verhoog je daarmee ook.

Marketing & Communicatie

Onze online marketing experts zorgen voor relevant verkeer en online zichtbaarheid. Daarnaast controleert ons internationale team van content specialisten de aangeleverde content om zo de bezoeker van onze website te inspireren voor een verblijf in uw accommodatie.

Innovatie & Data Analyse

We zijn ondernemers en streven naar de best mogelijke beleving voor onze klanten. Het monitoren en optimaliseren van de klantbeleving staat centraal bij ons team van UX designers. Maar dat is niet alles, ons IT team gebruikt de nieuwste en meest innovatieve technologieën en onze uitmuntende service desk is het eerste contact moment voor onze klant, zowel voor, tijdens en na de boeking.

Geen verborgen kosten

Onze samenwerking is gebaseerd op het "no cure, no pay" principe. Met andere woorden, word je accommodatie niet geboekt, dan betaalt u niets.

Wat als ik mij heb aangemeld?

Dan kunnen wij aan de slag om alle gegevens te controleren die u als hotel heeft opgegeven. Vervolgens neemt een van onze accountmanagers contact met u op om ons Extranet even toe te lichten. Uiteraard ontvangt u ook een inlog van het Extranet om zelf aan de slag te gaan.

Hoe kan ik mij aanmelden?

We zijn blij dat u geïnteresseerd bent in een samenwerking met HotelSpecials. Wij zijn vastbesloten om onze samenwerking zo succesvol mogelijk te maken en een langdurige relatie met u op te bouwen. Om dit te kunnen doen, is het belangrijk dat we benadrukken wat u van ons kunt verwachten en wat wij van u verwachten.

We zijn een ondernemend bedrijf, dus we blijven onszelf steeds uitdagen om doorlopend voor verbetering te zorgen. Het is onze ambitie om u en uw accommodatie zo goed mogelijk te leren kennen. Als partners willen we blije klanten die hun verblijf probleemloos hebben geboekt en precies krijgen wat ze verwachten. Dit is een ambitieuze missie, die we niet zonder u kunnen realiseren.

Wat kunt u verwachten?

Uw bezoeker is onze bezoekers. Als partner is onze ambitie om te begrijpen wat uw wensen en behoeften zijn zodat we deze kunnen ondersteunen. Of u nu de boekingen wilt verhogen in het laagseizoen of een nieuw klantsegment wilt aanboren, het kan allemaal. Wanneer u, uw hotel heeft aangemeld kunnen we aan de slag. Wij gaan alle gegevens controleren die u als hotel heeft opgegeven. Vervolgens neemt een van onze accountmanagers contact met u op om ons Extranet even toe te lichten. Uiteraard ontvangt u ook een inlog van het Extranet om zelf aan de slag te gaan.

Wat verwachten wij van u?

U bent altijd zelf in beheer van uw hotel op onze website. En dat is super handig want dit betekent dat u gemakkelijk zelf de presentatie van uw hotel kunt aanpassen. Maar het betekent ook dat u zelf de beschikbaarheid kunt aanpassen wanneer u maar wilt.

Een sterke relatie opbouwen

Bent u geïnteresseerd? We bellen u graag op voor een persoonlijk gesprek. Vul dit formulier in en wij nemen contact met u op.