HotelCadeau

HotelCadeau/voucher

Wil jij je partner, familielid of vriend(in) verrassen? Geef hem of haar dan een HotelCadeau! Met deze hotelbon kun je een leuk nachtje weg cadeau doen. Een HotelCadeau gift card kun je online besteden op HotelSpecials. De ontvanger van de hotel cadeaubon heeft keuzen uit ruim 4.000 hotels. Wanneer je een HotelCadeau van HotelSpecials aanschaft, bepaal je zelf de waarde die op de kaart komt te staan.

Wat is een HotelCadeau gift card?
 

 • Je kunt de hotel cadeaubon opwaarderen van 5€ tot 150€;
 • De hotelbon is online te verzilveren op HotelSpecials.be;
 • Keuze uit ruim 4.000 hotels in de Benelux, Duitsland, Frankrijk en Oostenrijk;
 • Eventuele restwaarde van een HotelCadeau blijft geldig en bijbetalen is mogelijk;
 • Zonder verdere voorwaarden, zoals een verplicht diner;
   

De cadeaubon van HotelSpecials is 3 jaar geldig vanaf de aanschafdatum.

Waar kan ik een HotelCadeau kopen?

Een HotelCadeau is alleen online te bestellen. Dit doe je bij ons heel eenvoudig via deze link.

Hoe verzilver ik mijn HotelCadeau?

 1. Bekijk het hotelaanbod op HotelSpecials.be;
   
 2. Selecteer een hotel naar keuze;
   
 3. Maak jouw reservatie;
   
 4. Vul het cadeaukaartnummer en de code onder de kraslaag in bij het boekingsformulier (op de achterzijde van jouw cadeaukaart);
   
 5. Heb je een HotelCadeau via de mail ontvangen, dan vul je de kortingscode en pin in die op je HotelCadeau in de e-mail staan;
   
 6. Bevestig de reservatie;
   
 7. Jouw HotelCadeau is verzilverd!
   

Bij een eventuele restwaarde blijft het bedrag op jouw cadeaubon van HotelSpecials staan. Zijn de kosten voor de hotelovernachting hoger dan de waarde van de hotel cadeaukaart, dan kan het resterende bedrag worden bijbetaald middels iDEAL of creditcard. Let op: een HotelCadeau via de website of klantendienst van HotelSpecals. Heb je meerdere codes? Neem dan contact op met onze klantendienst.

Wat zijn de voorwaarden van HotelCadeau?

Hier vind je de Algemene Voorwaarden voor HotelCadeau. Lees deze voorwaarden goed door voordat je gebruikmaakt van de cadeaubon van HotelSpecials. Deze voorwaarden gelden ook wanneer je een voucher of HotelCadeau via e-mail hebt ontvangen.

Bij het gebruik van deze website ga je akkoord met onze Algemene Voorwaarden. Afwijkingen hiervan gelden alleen indien HotelSpecials, onderdeel van BookerZzz B.V. daar schriftelijk akkoord voor heeft gegeven.

Let op: heb je een voucher ter compensatie gekregen tijdens de Coronacrisis?
Hiervoor gelden de algemene voorwaarden voor HotelCadeau met 1 uitzondering op de regel. De voucher die je hebt gekregen ter compensatie tijdens de Coronacrisis is namelijk 1 jaar geldig i.p.v. 3 jaar.

Ik wil mijn HotelCadeau saldo checken

Het saldo van jouw HotelCadeau kan je hieronder checken door het cadeaukaartnummer in te vullen. Dit cadeaukaartnummer vind je op de achterzijde van jouw cadeaubon van HotelSpecials of in de e-mail met de voucher.
 

Check je saldo

Vul het cadeaukaartnummer in en check je HotelCadeau saldo.

hotelcadeau