Veelgestelde vragen

Welke soorten aanbiedingen zijn er op HotelSpecials?

 • Welke type aanbiedingen vind ik bij HotelSpecials?

  Specials:

  Bij HotelSpecials zijn wij van mening dat een nachtje weg een beleving moet zijn. En dat dat meer is dan alleen een hotelovernachting. Met onze Specials krijg je daarom een waardevolle extra bij je overnachting én boek je altijd inclusief ontbijt. Ben je benieuwd naar welke Special het beste bij jou past? Beschouw dan nu al onze Specials.

  Weekaanbieding:

  Elke week vind je een spot goedkope aanbieding bij één van de beste hotels terug op onze homepage. Zoals de naam al aangeeft, is deze aanbieding slechts 7 dagen te reserveren. De aanbieding is altijd inclusief ontbijt.

  Dagaanbieding:

  Regelmatig hebben we dagaanbiedingen op onze homepage staan waarbij je 24 uur lang profiteert van een hoge korting voor een hotelovernachting. De aanbieding is altijd inclusief ontbijt.

  Secret Hotel:

  Ben je een echte waaghals? Dan past een Secret Hotel helemaal bij wat je zoekt. Wanneer je een Secret Hotel reserveert, krijg je pas 48 uur voor vertrek te horen waar en welk hotel het is. Houd er wel rekening mee dat een reservering van een Secret Hotel niet te wijzigen en/of annuleren is. In geval van annulering zal de gehele reserveringssom in rekening worden gebracht.

 • Wat zijn Specials?

  Bij HotelSpecials zijn wij van mening dat een nachtje weg een beleving moet zijn. En dat dat meer is dan alleen een hotelovernachting. Met onze Specials krijg je daarom een waardevolle extra bij je overnachting én boek je altijd inclusief ontbijt. Bij het samenstellen van deze Specials staan jouw wensen centraal. Ben je benieuwd naar welke Special het beste bij jou past? Bekijk dan alle Specials.

  Goed om te weten over onze Specials:

  Op onze website worden alle actuele vanaf-prijzen op basis van een tweepersoonsbezetting, incl. btw en excl. servicekosten getoond. Natuurlijk is het gewoon mogelijk om een Special te reserveren voor 1 persoon. Ook is het mogelijk om dezelfde Special meerdere keren achter elkaar te reserveren.

  Op Specials berekenen wij servicekosten. Zo kunnen wij steeds de beste Specials voor jou blijven regelen en vind je gemakkelijk een Special naar wens

 • Wat is HotelWeek?

  Eén keer per jaar hebben we bij HotelSpecials de HotelWeek. Tijdens deze week profiteer je van de exclusieve prijzen voor hotels op jouw favoriete bestemming. Je hebt keuze uit een ruim aanbod van meer dan 200 hotels in o.a. Nederland, België en Duitsland. HotelWeek wordt meestal gehouden rond December. Lees hier alles over HotelWeek.