Deel dit hotel

Becommerce
Lokaal tarief | ma-vr 09.00-22.00 za 10.00-18.00 zo 10.00-22.00

Ontdek Maastricht - Sfeervol & authentiek

Maastricht, Limburg, Nederland

Bekijk op kaart

Ontdek Maastricht - Sfeervol & authentiek

Als een van de oudste steden van Nederland heeft Maastricht een rijke geschiedenis. Daarnaast biedt deze stad een gevarieerd winkelcentrum, vele terrassen en natuurlijk de échte Limburgse vlaai. Voor cultuurliefhebbers en bourgondische genieters is Maastricht een waar paradijs!

Ontdek Maastricht

Cultuur
De invloed van de Romeinen is tot op de dag van vandaag terug te zien in Maastricht. Ook de katholieke kerk liet haar sporen na in deze stad. Daarnaast is er veel aandacht voor de ontwikkeling van de Nederlands-Limburgse natuur. Kortom: er is genoeg te doen voor cultuurliefhebbers tijdens een last minute Maastricht!

Winkelen
Shopliefhebbers zullen zich helemaal kunnen uitleven tijdens een hotelarrangement Maastricht. Er is hier op winkelgebied van alles te vinden! Van exclusieve winkels in de Stokstraat tot de meer alledaagse winkels in de drukste en meest bekende winkelstraten de Grote Staat en de Kleine Staat.
Bezoek ook zeker het winkelcentrum Brusselse Poort welke wordt beschouwd als een van de mooiste overdekte winkelcentra van Nederland.

Eten en drinken
Op het gebied van eten zit het wel goed in deze bourgondische stad! Gezellige restaurants, bars en eetcafés zijn verspreid door het hele centrum van Maastricht. Romantisch dineren? Duik dan de kleine straatjes in! Ontdek ook de authentieke binnenhaven met leuke restaurants aan het water. Of je nu op zoek bent naar typisch Limburgse gerechten of liever geniet van een exotische maaltijd, alles is mogelijk in Maastricht.

HotelSpecials.be tip!
Maak tijdens je weekend of weekje Maastricht ook tijd vrij voor een mooie rondvaart over de Maas. Bezichtig de Sint Pietersberg en de heuvel met de beroemde mergelgrotten vanaf de boot. Je vaart door tot de Belgische grens en volgt daarna dezelfde route terug.