Deel dit hotel

Becommerce
Lokaal tarief | ma-vr 09.00-22.00 za 10.00-18.00 zo 10.00-22.00

Ontdek Amsterdam - Reien, shoppen & cultuur

Amsterdam, Noord-Holland, Nederland

Bekijk op kaart

Ontdek Amsterdam - Reien, shoppen & cultuur

Amsterdam is een veelzijdige stad met een bruisend centrum. Ontdek de vele musea en bezienswaardigheden en maak een stadswandeling langs de Dam, de prachtige grachtengordel en door de charmante wijk de Jordaan. Geniet tevens van winkelplezier in de Kalverstraat en strijk neer op een van de terrasjes in het centrum.

Ontdek Amsterdam

Cultuur
Geniet tijdens een hotelarrangement Amsterdam van het brede culturele aanbod. Bezichtig eens het Koninklijk Paleis op de Dam of de collectie van het Rijksmuseum. Ook de Beurs van Berlage en de 7 Grachtenmusea zijn zeker een bezoek waard.

Winkelen
De Kalverstraat in Amsterdam is de grootste winkelstraat van Nederland en loopt van de Dam tot het Muntplein. In de zijstraten van deze straat vind je talloze leuke boetiekjes. Slenter ook eens door de Haarlemmerstraat, met een verscheidenheid aan bijzondere winkels.

Eten en drinken
Wat eten en drinken betreft is Amsterdam van alle markten thuis. Van Italiaans tot Ethiopisch en van Tibetaans tot Mexicaans, het culinaire aanbod is zeer divers. Vergeet tijdens een weekend Amsterdam niet de Amsterdamse lekkernijen te proeven zoals de echte Amsterdamse ossenworst of drink een likeurtje bij stokerij Wynand Fockink.

HotelSpecials.be tip!
Maak tijdens je overnachting in Amsterdam een rondvaart door de Amsterdamse reien. Deze voert je langs de mooiste plekjes van de stad, je ziet onder andere de koopmanswoningen en pakhuizen uit de Gouden Eeuw. Je bezichtigt ook de moderne architectuur van het Oostelijk Havengebied. Wanneer je de rondvaart ’s avonds maakt, zijn de reien prachtig verlicht!