Deel dit hotel

Becommerce
Lokaal tarief | ma-vr 09.00-22.00 za 10.00-18.00 zo 10.00-22.00

Weg in de krokusvakantie

Wil jij leuke tips voor de krokusvakantie 2019?

De krokusvakantie biedt vele mogelijkheden. Geniet van één of meerdere overnachtingen in een hotel aan de kust, bezoek een bruisende stad of maak een wandeling door de prachtige natuur. Zelfs in het voorjaar als het nog koud is kun je lekker met elkaar genieten van de natuur of een prachtige stad. Wat dacht je van een citytrip tijdens de krokusvakantie in Maastricht, Antwerpen of Brugge? Je kunt ook samen meer de natuur op zoeken als je niet in een stad wilt overnachten. Ga bijvoorbeeld in de krokusvakantie naar Winterberg. Maar ook als je liever dicht bij huis blijft vind je hotels aan een voordelige prijs. De mogelijkheden voor een hotel in de krokusvakantie 2019 zijn eindeloos!

Weg in de krokusvakantie 2019

Wil jij jouw partner trakteren op een geweldige tijd samen? Verblijf dan in de krokusvakantie in een romantisch of luxe hotel en ontdek tijdens deze vakantie al het moois dat de bestemming van jouw keuze te bieden heeft. Of je nu wilt overnachten in een grote stad of juist van de rust en natuur wilt genieten; wij hebben altijd een hotel dat aan jouw wensen voldoet. Want zelfs in het koude voorjaar kun je samen genieten van de prachtige natuur of een mooie stad. Ook wanneer je last minute weg besluit te gaan, wij hebben voor jou de beste aanbiedingen op een rijtje gezet. 

Hotels Krokusvakantie

Weg in de krokusvakantie

Wil jij een weekje weg in de krokusvakantie, even samen genieten van tijd voor elkaar? Of wil je een paar dagen weg, bijvoorbeeld op citytrip of skiën in Winterberg? We hebben voor jou de beste aanbiedingen geregeld bij hotels in verschillende bestemmingen: in topsteden, aan de kust of in een natuurrijk gebied. Krijg jij al goesting om weg te gaan?