HotelSpecials Awards

Dé HotelAwards

Aan het begin van het nieuwe jaar is het weer tijd voor een leuk moment. Dan gaan wij namelijk analyseren wat jullie over onze hotels gezegd hebben. En dat is leuk! Wij vormen categorieën. En voor elke categorie komt een winnaar. Dit hotel mag zich een jaar lang het beste hotel noemen. Hoe leuk is dat.

Hoe bekijken wij jullie beoordelingen?

Dat is eigenlijk heel simpel en willen we ook graag open over zijn. Allereerst kijken we naar alle reviews die het afgelopen jaar gegeven zijn. Voor de winnaars van 2018 is dat dus het jaar 2017. Vervolgens gaan we eerst kijken in welke categorie we een winnaar moeten kiezen. Dan zoeken we daar de belangrijkste variabelen bij.

Bijvoorbeeld het meest romantische hotel. Voor deze categorie kijken we naar koppels die dit hotel beoordeeld hebben, ze moeten ook de kamer op een uitstekend beoordeeld hebben en het kenmerk romantisch moet zijn gegeven aan het hotel. Als laatste kijken we dan naar het gemiddelde review cijfer en het aantal reviews. Want 100 reviews van een 9 zeggen meer dan 1 review met een 10.

Wij mochten alvast wat Awards uitdelen, zoals bij Park Inn by Radisson Leuven - Het Beste hotel van België. 

Wie wint dit jaar een van deze publieksprijzen?

Dit jaar zijn er weer genoeg categorieën waar hotels de beste in kunnen zijn. Neem een kijkje op onze pagina waar we alle winnaars op een rijtje hebben gezet.