Deel dit hotel

Becommerce
Lokaal tarief | ma-vr 09.00-22.00 za 10.00-18.00 zo 10.00-22.00

Ontdek de Moezel - Wijnen, burchten en kastelen

Moezel, Duitsland
Ontdek de Moezel - Wijnen, burchten en kastelen

Bezoek de prachtige wijnstreek de Moezel en verblijf tijdens een week, midweek of weekend in een hotel midden in de natuur! Deze streek staat bekend om zijn wijnen, burchten, kastelen en indrukwekkende uitzichten. De rivier de Moezel stroomt door de wijnstreek en biedt vele mooie plekjes en schilderachtige steden en dorpen. Bezichtig grote steden als Koblenz en Trier of neem deel aan een wijnproeverij in een van de vele gezellige dorpjes tijdens een overnachting in de Moezel.

Ontdek Moezel

Kom helemaal tot rust tijdens een hotelarrangement in de Moezelstreek en geniet van de idyllische omgeving alsof je je in een andere wereld waant. Ga een middagje genieten in het Moezeldal wat bekend staat als het mooiste gebied rond de rivier de Moezel. Vergeet niet een bekend Moezelwijntje te proeven in een van de omringende wijndorpjes tijdens een heerlijke last minute in deze streek.

Activiteiten in de Moezel
Een echte aanrader voor een dagje weg is Trier, de oudste stad van Duitsland. Ga hier bijvoorbeeld langs de Dom van Trier en bezoek hier vlakbij ook het Paleis van Trier met prachtige groene tuinen. In Trier is nog duidelijk de invloed van de romeinen zichtbaar en er zijn vele monumenten te bezichtigen die op de werelderfgoedlijst van UNESCO staan. Deze stad is naast zijn indrukwekkende historie ook bekend als een moderne stad met veel jongeren. Je kan hier tijdens een hotel aanbieding in de Moezel ook nog eens prima shoppen en de stad biedt een gezellig nachtleven.

Leuke tips
De prachtige omgeving van de Moezel is ideaal om te verkennen tijdens een wandel- of fietstocht. Langs de gelijknamige rivier liggen talloze pittoreske dorpjes. Boek een hotel in grote steden als Koblenz of Trier, waar je prachtige bezienswaardigheden treft. Zo kijk je je ogen uit in Koblenz op het Deutsches Eck, dit is het punt waar de Rijn en de Moezel samenkomen. In de historische stad Trier vind je vele Romeinse bouwwerken, zoals de befaamde stadspoort de Porta Nigra. Maar ook de prachtige natuur rondom deze steden is zeker een aanrader tijdens een heerlijk weekend in de Moezel.