Deel dit hotel

Becommerce
Lokaal tarief | ma-vr 09.00-22.00 za 10.00-18.00 zo 10.00-22.00

Ontdek de Antwerpse Kempen - Natuurrijk genieten

Antwerpse Kempen, België
Ontdek de Antwerpse Kempen - Natuurrijk genieten

Boek een week, midweek of weekend naar de verrassende Antwerpse Kempen! De natuurrijke omgeving biedt tal van mogelijkheden om er heerlijk op uit te trekken. Breng tijdens je weekend in de Antwerpse Kempen een bezoekje aan het Nationaal Park Hoge Kempen en snuif de geur van naaldbossen en heidevelden op. Beklim een van de uitkijktorens en kijk uit over het waterrijke landschap. Verder kun je in de Antwerpse Kempen paintballen, golfen en fietstochten maken. Voor een romantisch uitje is het...

Ontdek Antwerpse Kempen

De Antwerpse Kempen zijn geschikt voor zowel een dagje uit als een korte vakantie. Geniet hier tijdens een overnachting van de prachtige natuur om je heen. Breng tijdens een hotel arrangement in de Antwerpse Kempen ook een bezoekje aan een van de leuke steden die de regio te bieden heeft. Zo kun je bijvoorbeeld naar Turnhout, de hoofdstad van de Antwerpse Kempen. Bezoek hier tijdens een dagje uit de waterburcht, leuke winkelstraten, musea en het begijnhof van Tunrhout welke op de werelderfgoedlijst van Unesco staat.

Activiteiten in de Antwerpse Kempen
Lier is een echte aanrader om te bezoeken met haar vele bezienswaardigheden zoals de Zimmertoren, de Begijnhof en vergeet niet een Liers Vlaaike te proeven! Tijdens een last minute Antwerpse Kempen moet je ook zeker een bezoek brengen aan een van de vele abdijen die in deze regio te vinden zijn. Een van de bekendste is de Abdij van Westmalle waar het Trappistenbier wordt gebrouwen. Voor een hotelarrangement met de kinderen zijn er ook leuke uitstapjes in de Antwerpse Kempen zoals Bobbejaanland, het kabouterbos in Kasterlee of de Olmense Zoo.

Leuke tips
Ontdek de mooie streek. Uitgestrekte vennen, geurige bossen en schone meertjes nodigen uit tot het maken van lange wandeltochten. Je kunt de regio ook ontdekken per fiets. Aan de hand van knooppunten stel je zelf jouw route samen. Op deze manier kan iedereen, jong en oud, deze prachtige streek ontdekken. Bezoek vanuit je hotel in de Antwerpse Kempen het stadje Genk of het gebied rond Lommel. Tijdens een hotel aanbieding in de Antwerpse Kempen kun je enorm veel ondernemen. Maak een avontuurlijke ballonvlucht of huur een boot. Ook een bezoek aan de vele ambachtelijke bedrijven en molens zoals de paardenmelkerij in Peer is mogelijk tijdens een vakantie in de Antwerpse Kempen.