Deel dit hotel

Becommerce
Lokaal tarief | ma-vr 09.00-22.00 za 10.00-18.00 zo 10.00-22.00

Ontdek Gelderland - Prachtige natuurgebieden!

Gelderland, Nederland
Ontdek Gelderland - Prachtige natuurgebieden!

Kom tijdens een weekend in Gelderland heerlijk tot rust in de prachtige natuur die deze provincie biedt. Verken al wandelend of fietsend de mooiste natuurgebieden, zoals de Veluwe, de Achterhoek, het Land van Maas en Waal en de IJsselvallei. Daarnaast kun je in de verschillende steden prima cultuur snuiven tijdens een vakantie in Gelderland. Ook voor de kinderen is er genoeg te beleven in Gelderland. Trakteer ze op een bezoek aan de Apenheul of neem ze mee naar het Dolfinarium.

Ontdek Gelderland

Deze veelzijdige provincie is ideaal voor een week, midweek of weekend vakantie. Komt tot rust in Gelderland door de rust en ruimte die de provincie biedt. Maak een rustgevende wandeling door de vele natuurgebieden die Gelderland rijk is. Bezoek de verschillende stranden en recreatiegebieden langs de rivieren en streken die ook zeker de moeite waard zijn tijdens een hotel arrangement Gelderland. Ben je met kinderen? Die zullen zich hier prima vermaken!

Activiteiten in Gelderland
Geniet tijdens een weekje Gelderland ook van de vele attractieparken in Gelderland zoals amusementenpark Tivoli, Klimbos Ermelo, Het Land van Jan Klaasen en pretpark Koningin Juliana Toren. Door de rijke geschiedenis van Gelderland zijn er vele musea, kastelen en molens te bezichtigen tijdens een vakantie in Gelderland. Bezoek ook de Prachtige tuinen en leuke historische steden zoals het kleinste stadje van Nederland Bronkhorst, het watermolencomplex in Borculo of bezoek het mosterdmuseum in Doesburg! Ga tijdens een weekend Gelderland ook even langs de veelzijdige steden van Gelderland zoals Appeldoorn de “hoofdstad” van de Veluwe, Nijmegen met gezellige winkelstraten, Doetinchem met een natuurrijke omgeving en Arnhem de gezellige stad waar je uitstekend kunt shoppen!

Leuke tips
Natuurliefhebbers halen hun hart op tijdens een last minute in Gelderland. Maak een mooie fietstocht door het Nationaal Park De Hoge Veluwe en bezoek daar het Kröller-Müller Museum. Voor een dagje winkelplezier staan de steden Arnhem en Nijmegen garant. Pak met mooi weer een terrasje in het centrum en ontdek ’s avonds het gezellige uitgaansleven in deze steden. Bezoek tijdens een midweek in Gelderland ook eens de Hanzesteden langs de IJssel en maak pret met het hele gezin in familiepark Koningin Juliana Toren.