Deel dit hotel

Becommerce
Lokaal tarief | ma-vr 09.00-22.00 za 10.00-18.00 zo 10.00-22.00

Ontdek Flevoland - Omringd door water

Flevoland, Nederland
Ontdek Flevoland - Omringd door water

Ga er lekker tussenuit en geniet van een heerlijk weekje in Flevoland. Deze jongste provincie van Nederland heeft een mooie ligging aan het Marker- en IJsselmeer. Ga lekker watersporten en ontdek de natuur die Flevoland rijk is. Maak bijvoorbeeld een fietstocht door het natuurgebied de Oostvaardersplassen en geniet met mooi weer van een heerlijke picknick. Een hotelarrangement Flevoland biedt je de mogelijkheid voor tal van leuke uitstapjes!

Ontdek Flevoland

Geniet tijdens een week, midweek of weekend van alles wat Flevoland te bieden heeft. Het jonge Flevoland biedt een oase van rust door haar ligging en natuurrijke omgeving, maar heeft daarnaast ook vele bezienswaardigheden en sportieve mogelijkheden! Maak tijdens een weekje Flevoland een rustgevende wandeling en kom helemaal tot rust. Daarnaast is de provincie omringd door water wat er voor zorgt dat er veel watersportactiviteiten mogelijk zijn!

Activiteiten in Flevoland
Geniet van het plattelandsgevoel en proef van de vele pure streekproducten. Bezoek ook de grote steden van de regio tijdens een hotelarrangement Flevoland. Bezoek tijdens een weekendje weg de stad Almere waarbij de architectuur prachtig is! Er is duidelijk nagedacht over de ontwerpen tijdens het opbouwen van dit gebied en dat is zichtbaar. Daarnaast zijn er in deze stad vele watersportactiviteiten te beleven. Breng ook een dagje een bezoek aan Lelystad, de hoofdstad van Flevoland. Deze stad is prachtig gelegen aan het water en biedt veel watersportmogelijkheden. Leer hier over de historie, breng een bezoekje aan het recreatiepark Aviodrome, ga lekker shoppen in Bataviastad of ga een dagje naar Wailbi Holland!

Leuke tips
De centrale ligging van Flevoland maakt het makkelijk om tijdens je verblijf ook eens een andere provincie aan te doen. Maar alleen al in Flevoland zelf kun je je prima vermaken. De bos- en recreatiegebieden staan garant voor veel wandel- en fietsplezier. Op het Marker- en IJsselmeer kun je bovendien ook prima zeilen, zwemmen of roeien. Voor een dagje familiepret ben je tijdens een weekend Flevoland ook aan het juiste adres. Stap in de avontuurlijke attracties van Walibi Holland of bezoek het Themapark Aviodrome.