Deel dit hotel

Becommerce
Lokaal tarief | ma-vr 09.00-22.00 za 10.00-18.00 zo 10.00-22.00

Ontdek Scheveningen - Genieten aan de gezellige boulevard

Scheveningen, Zuid-Holland, Nederland

Bekijk op kaart

Ontdek Scheveningen - Genieten aan de gezellige boulevard

Scheveningen staat bekend om het Kurhaus en het strand, maar er is nog veel meer te beleven in deze gezellige badplaats tijdens een weekje of weekendje weg. Er zijn diverse musea en bezienswaardigheden, cultuur snuiven behoort dus zeker tot de mogelijkheden. Bezoek je Scheveningen met je partner? Geniet dan van een romantisch diner aan de boulevard terwijl de zon ondergaat.

Ontdek Scheveningen

Cultuur
In Scheveningen vind je interessante bezienswaardigheden en musea. Bewonder tijdens een last minute bijvoorbeeld de 49 meter hoge vuurtoren en bezoek het Museum Beelden aan Zee. Ook het nabijgelegen Den Haag biedt veel boeiende bezienswaardigheden.

Winkelen
Tijdens een korte of lange vakantie hoort winkelen er voor veel mensen echt bij. Zowel in Scheveningen als in Den Haag haalt de winkelliefhebber zijn hart op. In Scheveningen vind je een groot overdekt winkelcentrum en Den Haag bied je meerdere winkels die zijn onderscheiden met het predikaat Hofleverancier.

Eten en drinken
Er is niets romantischer dan te genieten van een diner aan het strand. In de zomermaanden kun je bij de strandtentjes terecht voor de lekkerste gerechten. ’s Winters kom je na een middag uitwaaien heerlijk bij in een van de cafés op de boulevard. Vergeet niet een warme chocolademelk te bestellen!

HotelSpecials.be tip!
Beleef tijdens een hotelarrangement Scheveningen een spannende dag in attractiepark Duinrell in Wassenaar! Dit gezellige familiepark ligt in Wassenaar, op korte afstand van Scheveningen. Ontdek de talloze attracties en maak ook een frisse duik in het bijbehorende Tikibad. Roetsj hier van de vele glijbanen en ontspan in het bubbelbad!