Deel dit hotel

Becommerce
Lokaal tarief | ma-vr 09.00-22.00 za 10.00-18.00 zo 10.00-22.00

Ontdek Parijs - De stad van de liefde!

Parijs, Île de France, Frankrijk

Bekijk op kaart

Ontdek Parijs - De stad van de liefde!

Parijs is de ultieme stad van de liefde! De romantiek is dan ook op veel plaatsen terug te vinden. Denk bijvoorbeeld aan de Moulin Rouge, de Eiffeltoren, de Champs-Élysées en niet te vergeten de rivier de Seine. Kortom, genoeg vertier voor cultuur en winkelliefhebbers tijdens een last minute Parijs.

Ontdek Parijs

Cultuur
In Parijs kun je niet om de indrukwekkende musea en bezienswaardigheden heen. Bewonder de schilderijen van de oude meesters, de kunstwerken in het Centre Pompidou en het Louvre. Bezoek tijdens een weekje of weekend Parijs ook het Paleis van Versailles en de prachtige basiliek de Sacré-Coeur.

Winkelen
Parijs staat bekend als modestad en kent talloze beroemde winkelstraten en boetiekjes. Aan de boulevard Haussmann vind je Galeries Lafayette en Printemps. In deze warenhuizen kun je terecht voor dames-, heren-, kindermode en meer. Wandel tijdens een hotelarrangement Parijs ook over de Champs-Élysées, de bekendste straat van Parijs. Bekijk hier het diverse aanbod winkels en de mensen die hier in hun mooiste kleren rond flaneren.

Eten en drinken
De Franse keuken is wereldberoemd. Geen wonder dat je in Parijs prima kunt eten. Op unieke locaties, in typisch Parijse eettentjes en op goedkopere adressen geniet je van escargots tot crème brûlée. Er is voor ieder wat wils tijdens een korte of lange vakantie Parijs.

HotelSpecials.be tip!
Ontdek Parijs tijdens een rondvaart over de Seine. Deze beroemde rivier loopt door Parijs en is ongeveer 800 kilometer lang. De boot vertrekt vanaf Pont de la Bourdonnais. Geniet van de prachtige skyline, boulevards en bruggen. Ontdek langs je route de Eiffeltoren, de Notre Dame, het Musée d’Orsay en meer!