Deel dit hotel

Veelgestelde vragen
Lokaal tarief | ma-vr 09.00-22.00 za 10.00-18.00 zo 10.00-22.00

Ontdek Oostende - Unieke stad aan zee

Oostende, West-Vlaanderen, België

Bekijk op kaart

Ontdek Oostende - Unieke stad aan zee

Oostende is niet alleen de ‘Stad aan Zee’, maar ook dé festivalstad van België. Naast een ideale locatie voor een heerlijke wandeling over de boulevard is Oostende ook een paradijs voor modeliefhebbers. Geniet tijdens een weekje of weekendje Oostende van deze historische stad aan zee met vele mooie bezienswaardigheden en de jaarlijks verschillende evenementen die hier worden georganiseerd.

Ontdek Oostende

Cultuur
Oostende heeft een rijk verleden. Dit middeleeuwse vissersdorp is in de loop der jaren uitgegroeid tot een echte stad en daarom is hier genoeg te doen voor de cultuurliefhebber. Tijdens een hotelarrangement Oostende kun je naast genieten van het strand ook bezienswaardigheden bewonderen zoals de Sint-Petrus-en-Pauluskerk of een kijkje nemen bij het kunstmuseum Mu.ZEE.

Winkelen
In Oostende vind je op winkelgebied van alles. Jaag op koopjes op de verschillende markten of neem een kijkje op het Wapenplein, de Groentemarkt of het Mijnplein. Wil je graag bekende winkels in een groot winkelcentrum? Bezoek dan het Feest- en Kultuurpaleis aan het Wapenplein en sla je slag!

Eten en drinken
In Oostende vind je een diversiteit aan restaurants. Ga je voor een snelle hap of voor uitgebreide culinaire hoogstandjes? Vis neemt een belangrijke plaats in op de menukaart en dit kom je dan ook overal tegen. Geniet in deze kustplaats van heerlijke visgerechten die bijna regelrecht uit het water komen.

HotelSpecials.be tip!
Bekijk Oostende eens vanaf een andere kant, namelijk vanaf de zee. Maak tijdens een last minute een leuke boottocht en geniet van het uitzicht op de stad. Vis ook zelf je garnalen uit de zee en maak zo kennis met het Oostendse leven.