Deel dit hotel

Becommerce
Lokaal tarief | ma-vr 09.00-22.00 za 10.00-18.00 zo 10.00-22.00

Ontdek Göteborg – Stad van wereldklasse!

Göteborg, Västergötland, Zweden

Bekijk op kaart

Ontdek Göteborg – Stad van wereldklasse!

De Zweedse stad Göteborg verrast je ongetwijfeld tijdens een weekend, midweek of week. Zo vind je in deze stad aan de westkust van Zweden culturele topattracties zoals de Opera en het Göteborg Kunstmuseum. Maar het meest bijzonder is toch wel de Archipel, dé rotsige kustlijn van Göteborg met talloze kleine eilandjes. Ook aan winkelgelegenheid en toprestaurantjes met heerlijke verse visgerechten is geen gebrek. Door de ligging is een hotel in Göteborg dus een walhalla voor natuur- én...

Ontdek Göteborg

Cultuur
Gegarandeerd dat je tijdens een weekend of week Göteborg ongestoord geniet. Deze tweede stad van Zweden biedt namelijk interessante musea zoals het Göteborgs Stadsmuseum waar je alles komt te weten over de verleden van deze levendige stad. Voel de adrenaline door je aderen stromen in het amusementspark Liseberg. De hele stad in één oogopslag aanschouwen? Bezoek dan de kerk Masthuggskyrkan en kijk uit over de hele stad en de haven. Dit maakt jouw hotel verblijf in Göteborg ongetwijfeld onvergetelijk.

Winkelen
Je waant je tijdens een midweek Göteborg onmiddellijk in een andere wereld. Er hangt namelijk een ongedwongen sfeer in deze indrukwekkende stad waar je al snel aan went. Shop op je gemak de leukste outfits in het gezellige stadsdeel Haga.

Eten en drinken
Intiem, knus en vol charme zijn de absolute sleutelwoorden voor Göteborg. Doordat dit geen massale en grote stad is, kun je tijdens een weekendje Göteborg op je gemak de mooiste plekjes ontdekken. Ben je een liefhebber van de zee? Dineer dan zeker in een van de restaurants aan zee. Of bezoek the Market Hall en ontdek vele delicatessen. Het lekkerste ijs proef je op Danska Vägen!

HotelSpecials.be tip!
Ontdek de vele stadsparken zoals het tropische Slottsskpogen en adem de typische Zweedse sfeer in op Avenyn, dé boulevard van Göteborg met eyecatchers als het Stadstheater en de Götaplatsen. Of je nu een romantisch hotel in een rustige wijk of juist in het bruisende centrum wenst, in het aanbod van HotelSpecials.be vind je allerlei hotel arrangementen. Na een tripje naar Göteborg vlieg je voldaan en met schitterende indrukken weer naar huis!