Deel dit hotel

Becommerce
Lokaal tarief | ma-vr 09.00-22.00 za 10.00-18.00 zo 10.00-22.00

Ontdek Eindhoven - Een stad vol historie en levendigheid

Eindhoven, Noord-Brabant, Nederland

Bekijk op kaart

Ontdek Eindhoven - Een stad vol historie en levendigheid

De Noord-Brabantse stad Eindhoven heeft in de 19e eeuw geprofiteerd van technologische ontwikkelingen zoals de gloeilamp en is mede daardoor uitgegroeid tot een moderne stad van formaat. Geniet tijdens een last minute van een verfrissend drankje op een terrasje, ontdek het uitgebreide winkelaanbod en wandel door de mooie natuur op de nabijgelegen Strabrechtse Heide.

Ontdek Eindhoven

Cultuur
Eindhoven biedt een veelzijdig cultureel aanbod. Wandel eens door het Historisch OpenluchtMuseum Eindhoven of door De Fabriek, waar kunst wordt geproduceerd. Bezichtig ook zeker het kunstwerk Flying Pins aan de John F. Kennedylaan dat bestaat uit 10 kegels die door de klap van een bowlingbal door de lucht vliegen.

Winkelen
Eindhoven is dé winkelstad van het zuiden. De bekende winkelstraten Rechtestraat en Vrijstraat bieden een scala aan modeketens en boetiekjes. In de Hooghuisstraat vind je de exclusievere modezaken. In de wijk De Bergen vind je bijzondere speciaalzaakjes, leuke lunchrooms en gezellige cafés.

Eten en drinken
Voor fijnproevers is Eindhoven ideaal. In de hele stad kun je terecht in verschillende culinaire eetgelegenheden. Houdt je van de Italiaanse keuken, eet je graag tapas of wil je eens genieten van een heerlijk Frans gerecht? In Eindhoven kan het allemaal!

HotelSpecials.be tip!
Geniet tijdens je hotelarrangement in Eindhoven ook eens van een beautybehandeling of massage! In Sauna en Beautyresort Thermen Prinsejagt kun je heerlijk ontspannen in de sauna, bijbruinen onder de snelbruiner en genieten van heerlijk gezonde gerechten in het restaurant. Ook kun je verschillende beautyarrangementen boeken waarbij je van alle faciliteiten gebruik mag maken en een lichaamsbehandeling krijgt!