Deel dit hotel

Becommerce
Lokaal tarief | ma-vr 09.00-22.00 za 10.00-18.00 zo 10.00-22.00

Ontdek Brussel - De stad van Manneken Pis

Brussel, Brabant, België

Bekijk op kaart

Ontdek Brussel - De stad van Manneken Pis

Het charmante Brussel wordt vanwege zijn rol als bestuurlijk centrum ook wel de hoofdstad van Europa genoemd. Naast het beroemde standbeeld Manneken Pis kun je in deze metropool prachtig historisch en cultureel erfgoed bewonderen. Brussel is daarnaast een gastronomische stad pur sang. Geniet tijdens een last minute Brussel van de rijkelijk gevulde menukaarten met de heerlijkste specialiteiten.

Ontdek Brussel

Cultuur
Brussel is een geweldige stad om lekker op uw gemak doorheen te slenteren of een uitgestippelde route te volgen. Je komt hoe dan ook veel moois tegen, zoals de beroemdste inwoner van Brussel Manneken Pis, het Atomium of de prachtige gebouwen in art nouveaustijl. De Grote Markt is ook zeker een bezoekje waard tijdens een hotelarrangement Brussel. Volgens velen wordt deze als het mooiste plein van Europa beschouwd en is rijkelijk gevuld met terrasjes.

Winkelen
Brussel is een winkelstad bij uitstek. In het centrum vind je vele fraaie etalages en speciaalzaken. Van chique modewinkels tot bijzondere boetiekjes, het veelzijdige winkelaanbod in Brussel biedt voor ieder wat wils. Vooral in de autovrije Nieuwstraat vind je tal van leuke winkels.

Eten en drinken
Brussel is een bourgondische stad. Door de hele stad zie je de meest uiteenlopende restaurants. Keukens uit alle windstreken zijn in Brussel vertegenwoordigd. Van tapas tot gourmetten en van haute cuisine tot Vlaamse frieten. Uiteraard zijn ook lokale specialiteiten als waterzooi (soep) en de Brusselse wafel het proeven waard.

HotelSpecials.be tip!
In de Heuvelstraat nabij de Grote Markt vind je de stripboekwinkel van Kuifje: Boutique de Tintin. Kun je niet genoeg krijgen van deze stripheld? Bekijk dan in de Stoofstraat de enorme muurschildering van dit avontuurlijke mannetje of maak de Kuifje wandeling.