Deel dit hotel

Becommerce
Lokaal tarief | ma-vr 09.00-22.00 za 10.00-18.00 zo 10.00-22.00

Ontdek Berlijn - Vol cultuur en historie!

Berlijn, Berlijn, Duitsland

Bekijk op kaart

Ontdek Berlijn - Vol cultuur en historie!

Berlijn wordt internationaal gezien als een van de levendigste en meest veelzijdige metropolen van Europa. Berlijn beschikt over vele musea, talloze winkelgelegenheden en bezienswaardigheden, zoals de Brandenburger Tor en de Rijksdag. Optimaal genieten dus tijdens een hotelarrangement Berlijn!

Ontdek Berlijn

Cultuur
Berlijn kent een bewogen geschiedenis. De Tweede Wereldoorlog en de nasleep hiervan hebben flink wat sporen achtergelaten in de stad. Voor cultuurliefhebbers zijn er meer dan genoeg musea en bezienswaardigheden die je bij een bezoek aan deze stad niet kan overslaan.

Winkelen
Ben je een echte shopliefhebber? Dan mag je de Kurfürstendamm niet overslaan! Geniet hier van de diverse grote en kleine winkels en restaurants waar ook de designerlabels zijn te vinden. Daarnaast zijn er ook vele leuke winkelstraten in Berlijn zoals de chique Friedrichstrasse en het legendarische Kaufhaus des Westens trekken vele winkelliefhebbers naar Berlijn.

Eten en drinken
De typisch Berlijnse keuken is stevig; vooral de Berliner Buletten oftewel gehaktballen en de bierspecialiteit Berliner Weisse zijn beroemd. In en rond het centrum vind je talloze eetgelegenheden waar je kunt genieten van regionale specialiteiten en verschillende internationale keukens.

HotelSpecials.be tip!
Geniet tijdens een last minute Berlijn van het uitzicht over de stad vanaf de Fernsehturm op de Alexanderplatz. Op 203 meter hoogte bevindt zich het uitzichtplatform waar je bij goed weer tot 40 kilometer ver kunt kijken. Dineren op grote hoogte is ook mogelijk: boven het uitzichtplatform bevindt zich een restaurant dat langzaam ronddraait.