Deel dit hotel

Becommerce
Lokaal tarief | ma-vr 09.00-22.00 za 10.00-18.00 zo 10.00-22.00

Verken België - Op en top gastvrij

België
Verken België - Op en top gastvrij

Veel mensen hebben het al ontdekt: ons eigen land is perfect voor een weekendje of midweek weg! België biedt volop keuze, dus waar wacht je nog op? Ga bijvoorbeeld op citytrip naar Brugge, Antwerpen, Brussel of één van de andere prachtige steden. Meer zin om de natuur in te duiken? Boek dan zeker een weekendje Ardennen, ideaal voor een fiets- en wandelvakantie, of ga uitwaaien aan de kust!

Ontdek België

Geniet van een veelzijdige vakantie in België! Bewonder tijdens jouw weekendje of midweekje weg Manneken Pis en het Atomium in Brussel, bezoek de Grote Markt van Antwerpen of maak een rondvaart door de grachten van het historische Brugge. Ontspan tijdens een citytrip in de rustgevende Ardennen of beleef winkelplezier in de grootste steden van ons land. Daarnaast biedt de kust vele mogelijkheden voor een weekend weg. Verblijf in de gezellige stad Oostende of kies voor Blankenberge tijdens jouw vakantie in eigen land.

Citytrip België
Beleef een onvergetelijke citytrip in België en boek een overnachting in een sfeervol, luxueus of modern hotel. Kies voor een weekend in een bruisende stad aan de kust, midden in Antwerpen of Brugge of ga voor een gezellig stadje in de natuurrijke Ardennen. Verblijf in een design of wellness hotel en geniet van alle faciliteiten voor een ontspannen citytrip in België. Bekijk snel het aanbod en boek een hotelaanbieding of last minute in ons veelzijdige land.

Leuke tips voor een weekend België
Bezoek eens de kunststeden Brugge, Gent of Antwerpen en ontdek de historische gebouwen, begijnhoven, architectuur en musea die deze steden rijk zijn. De Ardennen nodigen jou uit om te wandelen, abseilen, mountainbiken en kajakken. Aan de kust kom je heerlijk tot rust tijdens een korte vakantie. Neem de kusttram van Knokke naar Adinkerke en stap onderweg uit in het gezellige Zeebrugge, Oostende of De Panne.