Deel dit hotel

Becommerce
Lokaal tarief | ma-vr 09.00-22.00 za 10.00-18.00 zo 10.00-22.00

Duizenden potentiƫle bezoekers

Direct aanmelden

HotelSpecials is onderdeel van Hotel Booker B.V., dé specialist met 15 jaar ervaring in de hotelbranche. Samen met de andere internationale labels van HotelSpecials en ons zusterbedrijf BungalowSpecials, zijn wij een van de grootste specialisten op het gebied van korte vakanties in Europa.

Wij creëren het perfecte verblijf

Bij Hotel Booker geloven we dat uw bezoeker onze bezoeker is. We voelen ons er verantwoordelijk voor dat onze gedeelde klanten hun perfecte verblijf vinden - dat ene hotel dat perfect aansluit op hun wensen of de hotelkamer waarin ze kunnen ontspannen en genieten van quality time met hun partner. 

Hoe meld ik mijn hotel aan?

Leer ons kennen

 Wat doen wij? 
Uw bezoeker is onze bezoekers. Als partner is onze ambitie om te begrijpen wat uw wensen en behoeften zijn zodat we deze kunnen ondersteunen. Of u nu de reserveringen wilt verhogen in het laagseizoen of een nieuw klantsegment wilt aanboren, samen werken we aan een maatwerk-accountplan om dit te realiseren.

 Waarom zijn wij speciaal?
Door deel te nemen aan onze maatwerk-specials en campagnes, kunt u uw kansen op een hogere ranking op onze websites vergroten. Maar dat is niet alles want het aantrekken van de juiste klantsegmenten die passen bij uw accommodatie en producten verhoog je daarmee ook.

 Marketing & Communicatie
Onze online marketing experts zorgen voor relevant verkeer en online zichtbaarheid. Daarnaast schrijft ons internationale team van content specialisten een unieke en boeiende tekst om zo onze gezamenlijke klant te inspireren voor een verblijf in uw accommodatie.

 Innovatie & Data Analyse
We zijn ondernemers en streven naar de best mogelijke beleving voor onze klanten. Het monitoren en optimaliseren van de klantbeleving staat centraal bij ons team van UX designers. Maar dat is niet alles, ons IT team gebruikt de nieuwste en meest innovatieve technologieën en onze uitmuntende service desk is het eerste contact moment voor onze klant, zowel voor, tijdens en na de reservatie.

 Persoonlijke aandacht
We maken met elke partner waarmee we samenwerken een maatwerkaccountplan, gebaseerd op uw behoeften en gecombineerd met de expertise van onze ervaren accountmanagers.

 Geen verborgen kosten
Onze samenwerking is gebaseerd op het "no cure, no pay" principe. Met andere woorden, wordt uw accommodatie niet gereserveerd, dan betaalt u niets.

Algemene voorwaarden
General conditions
Allgemeine Geschäftsbedingungen
Conditions Générales