Deel dit hotel

Becommerce
Lokaal tarief | ma-vr 09.00-22.00 za 10.00-18.00 zo 10.00-22.00

Wat bieden wij jou?

Wat bieden wij jou?

Jij wil genieten van een leuke vakantie of weekendje weg, even tijd voor elkaar zonder dat je op de klok hoeft te kijken. Onbezorgd samen nieuwe bestemmingen ontdekken. Op citytrip, een romantisch weekendje weg of een ontspannen wellness weekend. Wij zetten onze 15 jaar aan lokale kennis in om te zorgen dat jij tijdens jouw vakantie of weekendje weg nooit meer naar huis wil.

 Meer dan 15 jaar ervaring

Wil jij weten wat je het beste in de stad of bestemming van jouw keuze kunt doen? Dankzij onze lokale kennis van alle bestemmingen die we aanbieden kunnen we jou voorzien van de leukste weetjes en tips. Zo vind je op onze blog inspirerende artikelen over wat je kunt doen tijdens je reisje, bij welke restaurants je het lekkerst kunt eten en welke bezienswaardigheden je zeker niet mag missen.

Ook weten we bij welk hotel je het beste kunt zijn als je op citytrip wil gaan, zin hebt om uit te waaien aan de kust of wanneer je een extra luxueus weekendje weg wil. Of ga jij liever voor wandelen in een mooi natuurgebied waar je diverse flora en fauna tegenkomt? Geen probleem, wij hebben het hotel dat past bij jouw wensen.

 Unieke Specials met leuke extra’s

Om jouw verblijf nog leuker te maken hebben wij Specials samengesteld, altijd met een lekker ontbijt, een goede korting of een waardevolle extra die jouw verblijf compleet maakt. Ben je toe aan ontspanning en rust? Dan kies je voor de Wellness Special waarbij de toegang tot de wellness inclusief is. Meer zin in een romantisch weekendje weg? Dan is onze Romantic Escape Special echt iets voor jou. Jij en je lief krijgen namelijk tijdens jullie verblijf een romantische verrassing op de kamer, slapen een uur langer dankzij de late check-out én als klap op de vuurpijl proosten jullie op de liefde met een flesje bubbels. Krijg jij al zin om weg te gaan?

 Veilig en gemakkelijk reserveren

De vakantie is iets om naar uit te kijken. Je bent even weg van thuis en dit moet gewoon goed zijn. En als je je vakantie dan gaat plannen, wil je natuurlijk weten bij wie je reserveert, hoe veilig het is en onder welke voorwaarden. HotelSpecials respecteert en beschermt daarom ook de privacy van jou als gebruiker op onze site. Alle gegevens worden vertrouwelijk behandeld en jouw vakantie boeken doe je in een veilige betaalomgeving. We investeren graag in het gemak op onze website want een vakantie reserveren moet leuk zijn.