Veelgestelde vragen

Alles over de nieuwsbrief

 • Hoe kan ik mij aanmelden voor de nieuwsbrief?

  Onderaan deze pagina staat een invulveld waar je je e-mailadres kunt invullen voor onze nieuwsbrief. Als je jezelf hebt aangemeld, krijg je per e-mail nog een mail om het te bevestigen. 

 • Hoe kan ik mij afmelden voor de nieuwsbrief?

  Open de ontvangen nieuwsbrief en klik op ‘afmelden’ rechts onderaan de nieuwsbrief. Vervolgens word je doorgelinkt naar de website waar je je kunt afmelden via de knop ‘ik meld me af’.

 • Mijn e-mailadres is niet bekend in het systeem. Hoe kan ik mij toch afmelden?

  Stuur jouw ontvangen nieuwsbrief door naar redactie@hotelspecials.nl. In deze nieuwsbrief vinden wij een unieke code waarmee wij jou kunnen afmelden.

 • Ik heb me afgemeld, maar ik wil me graag weer aanmelden. Hoe doe ik dit?

  Meld je weer aan op de nieuwsbrief door hier te klikken.

 • Hoe kan ik mijn e-mailadres wijzigen?

  Open de ontvangen nieuwsbrief en klik op de link ‘Mijn nieuwsbrief voorkeuren’ onderaan de nieuwsbrief. Via het tabje ‘Persoonlijke gegevens’ kun je het e-mailadres wijzigen en opslaan.

 • Als ik mijn e-mailadres wijzig, wordt deze dan alleen aangepast bij HotelSpecials?

  Als je je e-mailadres wijzigt bij HotelSpecials.be, dan verandert deze automatisch ook voor HotelAanbiedingen.nl en BungalowSpecials.be. Lukt het niet om het e-mailadres te wijzigen? Contacteer dan onze Service Desk.

 • Er staat dat het e-mailadres al bekend is. Wat kan ik doen?

  Als het e-mailadres al bekend is bij HotelSpecials, dan is het niet mogelijk om dit e-mailadres nogmaals te registreren. Wil je het e-mailadres aanpassen? Ga dan naar ‘Mijn nieuwsbrief voorkeuren’ via de ontvangen nieuwsbrief.

 • Ik wil instellen hoe vaak ik de nieuwsbrief wil ontvangen. Hoe kan ik dit doen?

  Open de ontvangen nieuwsbrief en klik op de link ‘Mijn nieuwsbrief voorkeuren’ onderaan de nieuwsbrief. Via het tabje ‘aantal ontvangen’ stel je in hoe vaak je de nieuwsbrief wilt ontvangen.

 • Ik ben verhuisd maar ik kan het juiste land niet aanvinken.

  Je kan hiervoor contact opnemen met redactie@hotelspecials.nl

 • Mijn vraag staat er niet bij. Wat kan ik doen?

  Heb je problemen of vragen over de nieuwsbrief? Mail dan naar redactie@hotelspecials.nl en we proberen je zo snel mogelijk te helpen.

 • Hoe gaat HotelSpecials.be om met persoonsgegevens?

  HotelSpecials.be respecteert en beschermt de privacy van alle gebruikers van de website en zorgt dat alle persoonsgegevens vertrouwelijk worden behandeld. Wij verzamelen verschillende gegevens waarmee wij de bezoeker een zo optimaal als mogelijke dienstverlening bieden. Ook gaan wij zeer zorgvuldig met persoonsgegevens om. Daarnaast verstrekken wij de gegevens in geen geval aan derden. In het privacy statement wordt precies uitgelegd welke gegevens worden verzameld en wat wij met deze gegevens doen.