Veelgestelde vragen

Wil je met een grote groep naar een hotel?

 • Hoe kom ik in contact met HotelSpecials?

  Onze Service Desk is bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 09.00 - 22.00 uur, op zaterdag van 10.00 tot 18.00 uur en op zondag van 10.00 tot 22.00 uur op telefoonnummer 078-480903 (lokaal tarief). Je kunt ook het contactformulier invullen.

  Klachten
  Heb je een klacht? Dien deze dan zo snel mogelijk in via klachten@hotelspecials.be. Klachten kunnen tot uiterlijk 2 maanden na afloop van de reservering in behandeling worden genomen.

 • Wat is een groepsreservering?

  Een groepsreservering is een reservering van 10 of meer kamers. Per hotel kan je bekijken of het hotel beschikbaarheid heeft voor de groep. Je kan, afhankelijk van de beschikbaarheid, per reservering tot maximaal 20 kamers reserveren via onze website. Heb je hier toch nog vragen over? Neem dan contact op met onze Service Desk op telefoonnummer 078-480903 (lokaal tarief) of mail naar info@hotelspecials.be.

 • Kan ik meerdere kamers reserveren?

  Ja, dat kan afhankelijk van de beschikbaarheid bij het hotel. Op onze website kun je tot maximaal 20 kamers zoeken naar het gewenste hotel en de gewenste datum voor je verblijf.

 • Wat zijn de annuleringsvoorwaarden bij een groepsreservering?

  Voor een groepsreservering, gelden afwijkende annuleringsvoorwaarden. Informeer bij onze Service Desk op telefoonnummer 078-480903 (lokaal tarief) of mail naar info@hotelspecials.be welke voorwaarden voor jouw boeking van toepassing zijn.

 • Kan ik een groepsreservering nog annuleren?

  Dit is afhankelijk van de annuleringsvoorwaarden. Deze zijn vaak afwijkend van een individuele reservering. Onze Service Desk informeert je graag over de voorwaarden en mogelijkheden. Onze Service Desk is telefonisch te bereiken via 078-480903 (lokaal tarief) of per mail via info@hotelspecials.be

 • Kan ik extra's bijboeken bij een groepsreservering?

  Wanneer het hotel extra's aanbiedt als een welkomstdiner of fietshuur, vind je dit terug op de website. Heb je vragen over de extra's, contacteer onze Service Desk op telefoonnummer 078-480903 (lokaal tarief) of mail naar info@hotelspecials.be. Het is helaas niet mogelijk andere extra's te bieden dan genoemd op de website (als bijvoorbeeld een vergaderzaal). Hiervoor kan je direct het hotel contacteren.

 • Hoe kan ik contact opnemen met HotelSpecials.be?

  De Service Desk is 7 dagen per week geopend en is bereikbaar via Facebook, telefonisch en per mail. Kijk hier voor openingstijden en contactmogelijkheden.