Deel dit hotel

Veelgestelde vragen
Lokaal tarief | ma-vr 09.00-22.00 za 10.00-18.00 zo 10.00-22.00

Verfijn zoekresultaat

Landen
Prijs per persoon per nacht
-

Vul de velden in of sleep.

Klantwaardering
Sterren
Type accommodatie
Hotelfaciliteiten
Type hotel
Bestemming geschikt voor
In de buurt te vinden
Hotels per regio
Klantwaardering kamers
Actuele aanbiedingen
Seizoensaanbiedingen

Nationale Feestdag

Nationale feestdagen 2017

Nationale feestdagen zijn perfect om ertussenuit te gaan. Vooral de Nationale Feestdag in 2017. Deze valt namelijk op vrijdag 21 juli en het is een algemene verlofdag. Dat wordt genieten van het verlengde weekend. Ga op hotel en geniet samen van mooie dagen. Bezoek een leuke stad of ga de natuur in.  

Lang weekend in binnen-of buitenland

Tijdens het verlengde weekend van de Nationale Feestdag kun je kiezen om op hotel te gaan in ons land of ga je liever naar het buitenland? Wat dacht je van een citytrip in Duitsland of Nederland? Of trek je wandelschoenen aan en maak mooie wandelingen door de duinen of bossen. Ook leuk, een rondvaart maken door de Moezel of fietsen op de Veluwe. Dankzij het ruime aanbod is er genoeg keuze voor jou. Waar ga jij heen? 

Nationale feestdag erg populair

Omdat de Nationale Feestdag een populaire dag is om op hotel te gaan is het verstandig om tijdig te reserveren. Zo zorg je ervoor dat je gegarandeerd een plezant weekendje in jouw favoriete bestemming hebt. Geniet van een luxe hotel, bijvoorbeeld met een sauna en zwembad of kies voor een trendy hotel in een leuke stad. Wij wensen jou een hele fijne Nationale Feestdag!

nationale feestdag

Nationale Feestdag

Ieder jaar zijn we een extra dagje vrij vanwege de Nationale Feestdag op 21 juli. Dit jaar valt deze dag extra gunstig, namelijk op een vrijdag. Ideaal om een lekker lang weekendje weg te gaan. Ga op hotel en geniet van je verlengde weekend. Ontdek een toffe stad in eigen land, over de grens, of ga de natuur in. Hieronder vind je het aanbod voor jouw lekkere lange weekendje weg.

Getoond: 1-0 van 4363 beschikbare hotels