Deel dit hotel

Veelgestelde vragen
Lokaal tarief | ma-vr 09.00-22.00 za 10.00-18.00 zo 10.00-22.00

Over HotelSpecials.be

Regelmatig er tussenuit

Wil je vaker minibreak plannen, dan wil je eerst weten welke geschikte opties er zijn. Want hoe beter je weet wat er voor promoties er zijn en waar je deze gemakkelijk kunt vinden, hoe vaker je weg kunt. Wij bieden je daarom een groot aanbod van steeds weer nieuwe hotel aanbiedingen waar je van kunt profiteren. Laat je op onze website inspireren door aansprekende thema’s, leuke specials en verleidelijke aanbiedingen.

Plezierig en gemakkelijk

Wij bieden geen nonsense maar snel een helder en aantrekkelijk aanbod. Met de leukste plekken in en om België, dus goed bereikbaar en betaalbaar. Op die manier kun je veel vaker heerlijk weg. Want als je onze aanbiedingen vergelijkt met die van andere aanbieders, zie je vanzelf dat wij voordeliger zijn. Niet voor niets bieden we je de laagste prijsgarantie.

Nieuwsbrief met topaanbiedingen

Als je je abonneert op onze wekelijkse nieuwsbrief wordt het allemaal nog leuker. Naast de beste tips voor specials en arrangementen sturen we je namelijk verrassende exclusieve aanbiedingen met extra korting die je nog meer genot en plezier uit je verblijf laat halen. Of je nu wilt baden in luxe, zin hebt in een wellnessweekend of een romantisch hotel zoekt, genieten doe je zeker bij HotelSpecials.

Buitenkansjes

We maken het zoeken en boeken van hotels leuker, gemakkelijker en duidelijker. En we geven je alles in handen om steeds de beste aanbiedingen naar je toe te halen. Want we hebben veel te bieden, maar wat jij leuk vindt, weet je tenslotte zelf het best. Wat dacht je van onze Secret Hotels, arrangementen of citytrips? Ook voor last minutes ben je bij ons aan het juiste adres!

Hotelaanbod

De afgelopen jaren heeft HotelSpecials.be, onderdeel van BookerZzz, zich zorgvuldig verdiept in de behoefte aan korte hotelvakanties. Daarmee hebben we met onze partnerhotels in België, Nederland, Duitsland, Luxemburg, Frankrijk, Oostenrijk, Zweden en Denemarken in totaal ruim 1 miljoen overnachtingen gerealiseerd. Inmiddels zijn ruim 4000 hotels bij ons aangesloten en dit aantal groeit dagelijks. Wil weten wat onze gasten van de hotels vinden? Lees de beoordelingen op de hotelpagina's.

Servicegericht

Onze ervaren Account Managers helpen je dagelijks graag om maximaal te profiteren van onze hotel aanbiedingen, waarbij we jouw behoeftes als uitgangspunt nemen. In totaal werken er 110 medewerkers bij HotelSpecials om de beste service en deals te verzorgen. Wil je ons contacteren? Kijk dan op onze contactpagina.

HotelSpecials….en we gaan er weer even tussenuit