Deel dit hotel

Veelgestelde vragen
Lokaal tarief | ma-vr 09.00-22.00 za 10.00-18.00 zo 10.00-22.00

Duizenden potentiƫle bezoekers

HotelSpecials is onderdeel van Hotel Booker B.V., dé specialist met 15 jaar ervaring in de hotelbranche. Samen met de andere internationale labels van HotelSpecials en ons zusterbedrijf BungalowSpecials, zijn wij een van de grootste specialisten op het gebied van korte vakanties in Europa.

Bij Hotel Booker zijn we er trots op dat we open en transparant communiceren. Hoewel we niet onder de kleine lettertjes - die iedereen juridisch indekken - uitkomen, richten we ons op het opbouwen van een langdurige, vertrouwensvolle relatie met u. We willen geen verrassingen en geen verborgen kosten, omdat we vinden dat partners niet op die manier met elkaar omgaan.

Wij creëren het perfecte verblijf
Bij Hotel Booker geloven we dat uw bezoeker onze bezoeker is. We voelen ons er verantwoordelijk voor dat onze gedeelde klanten hun perfecte verblijf vinden - dat ene hotel dat perfect aansluit op hun wensen of de hotelkamer waarin ze kunnen ontspannen en genieten van quality time met hun partner. 

Leer ons kennen
Uw bezoeker is onze bezoekers. Als partner is onze ambitie om te begrijpen wat uw wensen en behoeften zijn zodat we deze kunnen ondersteunen. Of u nu de boekingen wilt verhogen in het laagseizoen of een nieuw klantsegment wilt aanboren, samen werken we aan een maatwerk-accountplan om dit te realiseren.

Aanmelden bij HotelSpecials
Bent u geïnteresseerd in een samenwerking? Hier vindt u alle informatie over ons. 

Algemene voorwaarden
General conditions
Allgemeine Geschäftsbedingungen
Conditions Générales