Deel dit hotel

Veelgestelde vragen
Lokaal tarief | ma-vr 09.00-22.00 za 10.00-18.00 zo 10.00-22.00

Beloftes

Als Belgische voordeelspecialist biedt HotelSpecials.be jou het platform voor de beste hoteldeals in de Benelux, Duitsland, Oostenrijk, Frankrijk en Scandinavië. Zoek zelf de leukste hotels uit, en wij zijn jou van dienst om de juiste keuze te maken. Ervaar dat je vaker, voordeliger en met veel plezier kort weg kunt als je reserveert op HotelSpecials.be, zonder veel gedoe. Hieronder lees je hoe wij bewijzen dat dit alles mogelijk is. Geniet alvast van de voorpret tijdens je zoektocht naar het weekendje weg of nachtje weg van jouw keuze. 

Groot aanbod van unieke Specials en hotelaanbiedingen

De afgelopen jaren hebben wij ons zorgvuldig verdiept in de behoefte aan korte hotelvakanties. Inmiddels zijn ruim 5000 hotels bij ons aangesloten en dit aantal groeit dagelijks. Daarnaast geven we je alles in handen om steeds de beste aanbiedingen naar je toe te halen. Want we hebben veel te bieden, maar wat jij leuk vindt, weet je tenslotte zelf het best. Wat dacht je van onze Specials, Secret Hotels, groepsreservaties, arrangementen of citytrips? Ook voor last minutes ben je bij ons aan het juiste adres! 

Helder, gemakkelijk en inspirerend

Gebruiksvriendelijkheid vinden wij ontzettend belangrijk en daarom luisteren we graag naar de feedback van onze klanten. Qua techniek en ontwerp is de website specifiek op de behoefte van onze gebruikers gericht. Meer interactie, continu verbeterde zoek- en filtermogelijkheden en een heldere weergave van ons aanbod dragen bij aan een gebruiksvriendelijke website. En heb je onverhoopt toch nog vragen? Dan kun je altijd contact opnemen met onze Service Desk en helpen wij jou graag verder.

HotelSpecials.be biedt een overzichtelijk design met frisse kleuren en uitnodigende uitstraling. Zoek- en filtermogelijkheden zijn belangrijke hulpmiddelen bij jouw keuze voor een geschikt hotel en daar spelen wij dan ook op in. Op allerlei manieren kun je bij je ideale verblijf uitkomen, door bijvoorbeeld te zoeken op je favoriete stad, aantal personen en/of aankomstdatum. Verder bieden wij uitgebreide en onderscheidende hotelinformatie in zowel tekst als beeld en doorloop je uiteindelijk een helder boekingsproces.

Ons aanbod bestaat uit zorgvuldig geselecteerde hotels in topbestemmingen als Antwerpen en Maastricht, maar ook diverse type hotels zoals luxe, romantische of wellness hotels. Kijk eens in het Inspiratieblok op de homepage met populaire bestemmingen, Secret Hotels en seizoenspecials. Vind jij het ook belangrijk om te weten hoe anderen hun verblijf hebben ervaren? Op onze website vind je een uitgebreid aantal meningen van klanten die het hotel reeds bezocht hebben. Lees ook de pagina met uitleg over de hotelbeoordelingen

Waar voor je geld

HotelSpecials.be is continu op zoek naar de beste, unieke aanbiedingen voor jou. Zo bieden we onder andere leuke Specials met een 3e nacht gratis en hotelaanbiedingen waarbij kinderen gratis kunnen overnachten. Maar dat is nog niet alles. Zo bestaat ons aanbod ook uit weekendjes weg in verrassende Secret Hotels, voordelige last minutes en meer. Bovendien bieden wij de laagste prijsgarantie. Als je onze deals vergelijkt met die van andere aanbieders, zie je vanzelf dat we voordeliger zijn. 

Laagste prijsgarantie

HotelSpecials.be biedt haar klanten de laagste prijsgarantie. Dit betekent dat je op het moment van boeken gegarandeerd de laagste prijs betaalt voor een aanbieding op onze website. Deze laagste prijsgarantie wordt dagelijks geüpdatet en gecontroleerd. Mocht je dezelfde aanbieding bij een vergelijkbare aanbieder toch goedkoper aantreffen, dan betalen wij jou het verschil terug, mits er voldaan is aan de volgende voorwaarden:

  • Identiek kamertype en aantal personen;
  • Identieke aankomstdatum;
  • Uiterlijk 24 uur na het maken van de boeking;
  • Alle prijzen zijn excl. servicekosten (10,00 € bij 1 nacht en 15,00 € bij 2 of meerdere nachten);
  • Identieke annulatievoorwaarden;
  • Identieke betalingsvoorwaarden;
  • Identieke inhoud van de special of het arrangement.